BikeCenter VANTUYL | Ambacht 1 | 5301 KW Zaltbommel | info@vantuyl.nl | (0418) 64 30 56
MENU
BikeCenter VanTuyl Zaltbommer
info@vantuyl.nl (0418) 64 30 56

Rabbit Bikestore

06-03-2017
Rabbit Bikestore

Bikecenter VANTUYL Zaltbommel heeft per 1 maart 2017 haar deuren gesloten en de fiets aan de haak gehangen. Tijdens de opheffingsverkoop hebben we nog een hoop mensen blij kunnen maken met mooie artikelen voor scherpe prijzen.  

De afgelopen maanden hebben wij intensief contact gehad met Ben Damen, de eigenaar van Rabbit Bikestore uit Elshout. Vanaf 1 april zal ook onze Patrick Donker voor Rabbit Bikestore gaan werken. De rest van het team heeft gelukkig ook een ander onderkomen gevonden. 

Door het goede contact van de afgelopen maanden en de overstap van Patrick naar Rabbit Bikestore, adviseren wij iedereen om eens een kijkje te gaan nemen bij de winkel in Elshout. Naast de beste producten van onder andere ook de merken Scott, Cube en Castelli, voorzien zij u ook graag van vakkundig advies. Ook kunt u hier terecht voor service en geldige garanties. En de haal- en brengservice in de omgeving van Zaltbommel maakt het helemaal af! 

De webshop van VANTUYL blijft wel open en vanaf 1 april 2017 gaan we daarom nog 4 weken knallen. Alles in de online tent voor 50%. Goedkoper gaat u het nergens krijgen, dus sla uw slag!

 

Nieuwsoverzicht